Bageudstyr

Bliv en sand mesterbager – 4 grunde til at købe en røremaskine

Den bedste røremaskine

En røremaskine er første skridt på vejen mod at blive en sand mesterbager. Den gør dit liv nemmere i køkkenet og giver dig et langt bedre resultat – og du opnår samme gode resultat hver eneste gang!

Derfor bliver røremaskiner (eller køkkenmaskiner som de også kaldes) mere og mere populære og er for mange et uundværligt redskab i køkkenet. Røremaskinen kan klare mange forskellige gøremål enkelt og effektivt, og sparer dig således for en masse tid og energi.

I denne artikel har vi har samlet 4 gode grunde til, hvorfor du bør overveje at købe en røremaskine til dit køkken. Hvis det vækker din interesse, så kan du længere nede se 3 røremaskiner i 3 forskellige prisklasser, som vi kan anbefale. Så er det blot at vælge den, der passer til dit behov og budget – God bagelyst!

4 gode grunde til at få en røremaskine

Der er 4 gode grunde til, at du bør investere i en røremaskine til dit køkken. En røremaskine er tidsbesparende, effektiv, giver et bedre resultat og så er den alsidig, da den kan bruges til alverdens gøremål i køkkenet.

 • Tidsbesparende
  • Røremaskinen er som et sæt ekstra hænder i køkkenet, der kan klare det hårde arbejde for dig. Opgaver som bl.a. æltning, blanding og mixing klarer maskinen, hvilket betyder du kan bruge tid og energi på noget andet.   
 • Effektiv
  • Maskinen klarer arbejdet hurtigt og effektivt, hvilket er en stor hjælp, særligt hvis man bager meget.
 • Bedre resultat
  • Ved at anvende en røremaskine får du ganske enkelt et bedre resultat end hvad man selv vil kunne opnå i køkkenet. Eksempelvis bliver dejen aktiveret mere i røremaskinen og du får dermed en luftigere dej, hvilket giver et lækrere bagværk i sidste ende. Måske skal du piske flødeskum eller lave marengs, og så vil røremaskinen også give dig et luftigere resultat – og du får samme fantastiske resultat hver eneste gang.
 • Alsidig
  • En røremaskine kan bruges til mange ting. Her er nogle eksempler, der kan give dig inspiration til, hvordan du kan bruge den i dit køkken:
   • Røremaskiner er udstyret med en dejkrog, der kan bruges til at ælte alle typer af dej. Lige fra pandekagedej til pizza- eller bolledej. Med en røremaskine får du en elastisk, luftig og lækker dej uden klumper, hvilket giver dig det optimale slutprodukt.
   • Røremaskiner har også en fladpisker, der kan bruges til bl.a. at mixe blandinger sammen, røre farsen til frikadellerne, lave en cremet kartoffelmos og meget mere.
   • Røremaskiner kommer også med et piskeris, der garanterer dig luftig flødeskum, marengs eller en cremet smør uden du behøver at gøre andet end at tilsætte ingredienserne. 
   • Derudover findes en lang række ekstra tilbehør til røremaskiner såsom kødhakker, saftpresser, slow juicer, pastaapparater, ismaskine og mange andre spændende ting, som giver dig uanede muligheder for at eksperimentere med madlavning og bagværk i køkkenet. Mulighederne for ekstra tilbehør og udstyr vil afhænge af, hvilken model og hvilket mærke du køber.

Hvad koster en røremaskine?

En røremaskine koster mellem 600-10.000 kr. Røremaskiner findes efterhånden i et utal af forskellige mærker og modeller, og det store udvalg betyder også priserne varierer meget. Nogle modeller har mere kapacitet, muligheder for mere tilbehør og kan således anvendes til flere formål end andre maskiner kan. Derfor afhænger prisen på en røremaskine også af dit behov, og hvad og hvor meget du skal bruge røremaskinen til.

3 gode bud på mulige røremaskiner til dit køkken

Vi har samlet 3 bud på røremaskiner du kan få hos danske forhandlere. Røremaskinerne er fra 3 forskellige prisklasser og passer til 3 forskellige slags behov. Så uanset dine ambitioner i køkkenet, så er der en mulighed og prisklasse til dig, når det kommer til røremaskiner.

OBH Nordica Oh My Cake Køkkenmaskine

Prisvenlig – 5 hastigheder – 2,5L
Her får du en prisvenlig røremaskine med en kapacitet på 2,5l. Røremaskinen har 5 forskellige hastigheder, som du kan tilpasse alt efter formålet i køkkenet.

Alt maskinens tilbehør er beregnet til hyppigt brug og kan klare rengøring i opvaskemaskinen. Da røremaskinen er en af de billigste på markedet, så det er det oplagte bud, hvis du vil prøve at give dig i kast med en røremaskine.

OBH Nordica Oh My Cake Røremaskine

Ankarsrum AKM 6230 Køkkenmaskine

7 års garanti – Støjsvag – 1500 watt
En svensk klassiker i solidt håndværk, hvilket understøttes af de 7 års garanti, der er på maskinens motor. Motoren kører med hele 1500 watt og er samtidig meget støjsvag.

Når du køber denne røremaskine, medfølger alt udstyr du har brug for. Så kan du give dig i kast med alt fra surdej til kager – kun fantasien sætter grænser for bagelysten.

Ankarsrum AKM 6230

KitchenAid Artisan XL 7580XEBK røremaskine

Brugervenlig – 6,5L – Multifunktionel
Med denne røremaskine kan du virkelig slå dig løs i køkkenet. Den kan både røre, ælte og blande og der medfølger en rustfri skål med en kapacitet på hele 6,5l!

Røremaskinen er lavet af metal, hvilket gør den ekstra robust. Med til maskinen følger forskelligt tilbehør i rustfrit stål, der alle skal monteres samme sted – så det er en meget brugervenlig røremaskine af høj kvalitet.

KitchenAid Artisan XL

Hvilke røremaskinemærker findes der?

Inden for røremaskiner findes følgende mærker:

KitchenAid er et af de mest populære mærker inden for røremaskiner. De har et stort udvalg af røremaskiner, hvilket gør at de har en røremaskine til alle slags behov. Kendetegnende for deres produkter er høj funktionalitet og brugervenlighed, og du kan købe alverdens tilbehør og udstyr til alle deres røremaskiner. Desuden er der 5 års motorgaranti på flere af KitchenAids røremaskiner.

Kenwood er et andet stort mærke inden for røremaskiner, der har mange forskellige modeller og tilbehør. Alt efter hvilken model du vælger, vil der være forskellige muligheder for tilbehør. I alt har Kenwood har over 25 forskellige tilbehørsmuligheder (eks. slow juicer eller kødhakker), og de har helt op til 10 års motorgaranti på udvalgte maskiner.

Ankarsrum er en svensk klassiker, der har sin oprindelse helt tilbage fra 1940’erne. Maskinerne er bygget i gode materialer med solidt håndværk, og derfor får man også 7 års garanti på motorerne i en røremaskine fra Ankarsrum.

Bjørn er et dansk mærke med over 100 år på bagen. De har fokus på at lave kraftfulde og effektive røremaskiner med høj brugervenlighed. Hos Bjørn følger der 2 års garanti.

Sage er en engelsk virksomhed med fokus på køkkenprodukter. Virksomheden har, i samarbejde med den berømte kok Heston Blumenthal, udviklet en serie af røremaskiner der passer til den almindelige husholdning. Flere af deres røremaskiner har en garanti på 5 år.

Smeg er et italiensk mærke fra 1948, der laver både hvidevarer og køkkenprodukter til husstande verden over. Smeg røremaskiner fås i ikoniske retro farver, der passer til andet Smeg køkkenudstyr. Smeg røremaskiner har også meget tilbehør, der gør det muligt for dig at bruge røremaskinen til alverdens ting i køkkenet.

Læs også: Den bedste pizzaovn til prisen

Hvor kan man købe en røremaskine?

Der er mange forhandlere af røremaskiner i Danmark. Nogle af de største og mest populære forhandlere er KitchenOne, Kop og Kande, Elgiganten, Proshop og Coolshop. Alle forhandlerne har et stort udvalg af røremaskiner og sælger modeller i forskellige prisklasser.

Andet spændende bageindhold til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed