Bagekurser

Den perfekte gave til konfirmanden: Kom med på flødebollekursus

Flødebollekursus

Du sidder måske allerede nu og tænker på årets konfirmationer. Det kan være at det er en af dine børn, der skal konfirmeres. Det kan også være at det er et barnebarn, nevø, niece, fætter eller kusine. Uanset hvad, så kan det altid være lidt svært med den der gave.

Fordi hvad giver man lige en konfirmand, der måske primært ønsker sig penge, hvis man alligevel godt kunne tænke at give sig en “rigtig” gave. Vi har et bud – og det er et som kan gives af alle og du har faktisk også mulighed for at give det som en fælles oplevelse mellem dig og konfirmanden.

Du skal da give et flødebollekursus

Hvilken konfirmand kan ikke lide flødeboller? Et flødebollekursus er den perfekt kombination af at lære, have det sjovt og spise lidt lækkert. Det er naturligvis mest egnet til de mere bageinteresserede konfirmander, men vi mener nu også at det kan være sjovt for dem, der måske ikke har prøvet kræfter med det før.

Der er masser af muligheder for at komme på flødebollekursus i Danmark og du kan sagtens bestille det som gave. Der er mulighed for at lære alt om hvordan man laver flødebolleskum, hvordan en flødebolle sprøjtes op, samt hvordan den overtrækkes og pyntes.

Hvad koster sådan en gave?

Det koster faktisk ikke specielt meget at deltage i et flødebollekursus. Derudover findes der også kurser i flere forskellige priser. Hvis man vil give et flødebollekursus i gave, så skal man regne med at det koster mellem 299 og 495 kr.

Derudover kan man komme på kursus i næsten hele landet. Der er altså rig mulighed for at deltage, uanset hvor man er bosat.

Det er altså bare med at komme afsted. Det er super sjovt, lærerigt og man skal bare medbringe sig selv og godt humør.

Tre forslag til flødebollekurser du kan give i gave

Andet spændende bageindhold til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed