Lokation
Sorø
Underviser
Karina Baagø
Kursustype
Glutenfri
Tid
330 minutter
Pris: 1745 kr.
Glutenfrit brød

Glutenfrit brød

Lær at mestre glutenfrit brød med luftig krumme, sprød skorpe og masser af smag!

På dette kursus underviser Karina Baagø dig i Strukturmetoden®, som giver dig lette, luftige glutenfrie brød. Du får masser af hands-on erfaring og viden om, hvorfor dit brød falder sammen, bliver klægt eller smager skarpt af hirse eller boghvede. Og ikke mindst, hvad du kan gøre ved det.

Kort og godt; et must-have-kursus for dig, der vil bage uden gluten!

Vi bager 10 slags forskellige brød og du får smagsprøver med hjem.

Har du prøvet dette bagekursus? Giv din bedømmelse her:
[Gennemsnit: 0]

Rødengvej 35 , 4180 Sorø

Andre bagekurser du måske kan lide