Betingelser

Følgende betingelser gælder for alle bagekurser vist på Bagekurser.dk medmindre andet er skriftligt aftalt med Bagekurser.dk.

Ved spørgsmål bedes du kontakte mail@bagekurser.dk.

Bagekurser.dk tilbyder udelukkende eksponering af kursusudbyderens bagekursus og kan ikke stilles til ansvar for selve kurset og dets afholdelse. Det er alene kursusudbyderen, der er ansvarlig for det afholdte kursus, priser, tilmelding mm.

1.1 Betaling

Betaling skal ske til det anførte kontonummer på den fremsendte faktura. Alle betalinger skal ske forud for aktivering af kurset og jf. de anførte betingelser på den fremsendte faktura. Betalingen dækker den valgte periode, se sektion 1.2.

1.2 Prisliste per 01.05.2023

Alle priser er eksklusiv moms.

1.2.1 Visning af ét kursus:
Visning af udbyderens kurser gælder i vores generelle oversigt over bagekurser i Danmark, se den her. Priserne er angivet eksklusiv moms.
3 måneder: 275 kr.
6 måneder: 475 kr.
12 måneder: 750 kr.

Fremhævet på forside: Tillæg på 300 kr. for 3 måneder
Indlæg om jeres kursus inkl. 2 links: 1200 kr.
Opslag på Facebook side om jeres kursus: 300 kr. per opslag

1.2.2 Rabat ved flere kurser:
2-3 kurser: 15% rabat
+4 kurser: 25% rabat

1.2.3 Trackinglink
Kursusudbydere, der kan tilbyde trackinglink til tracking af bookinger skabt via vores link tilbydes yderligere 50% rabat på priserne angivet i sektion 1.2.1. Der stilles krav om minimum 10% kommission og en cookielevetid på 30 dage.

1.3 Bindingsperiode

Alle kursusudbydere er kun bundet i den periode de har betalt for. Ethvert bagekursus kan forlænges, men dette er ikke et krav. Ved ønske om forlængelse skal denne bekræftes skrifligt til mail@bagekurser.dk. I tilfælde hvor kursusudbyderen ikke giver besked om ønsket forlængelse, så fjernes bagekurset fra oversigten ved udløbet af den betalte periode (3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder).

1.4 Opsigelse

En kursusudbyder kan til enhver tid vælge at opsige annoncen på Bagekurser.dk. Ved ønske om opsigelse refunderes allerede betalte penge ikke. Medmindre andet er aftalt, så vil kurset være aktivt på Bagekurser.dk indtil udløb af den betalte periode.

Opsigelse skal ske skriftligt til mail@bagekurser.dk.