Luftigt surdejsbrød
Vi arbejder på at blive klar. Starter snart!

Et fællesskab fokuseret på bagning

Vi vil med vores nyhedsbrev gøre dig til en del af vores bagefællesskab. Det koster ikke én krone og du får en helt masse spændende indhold om bagning direkte i din indbakke. Vi garanterer at du bliver fri for spam.

Det handler kun om at bage – og lidt om udstyr

Vores bagefællesskab er skabt på grund af bagning og det er udelukkende dedikeret til bagning og bagekurser. Vi vil levere det bedste indhold til dig, hver uge. Du er i gang på ingen tid. Det eneste du skal gøre at at udfylde formularen, så er du en del af bagefællesskabet.

Vi udvikler hele tiden på nye koncepter til nyhedsbrevet. Nedenfor kan du læse lidt mere om hvilket indhold, der er en del af nyhedsbrevet, men også lidt om hvad der er på vej. Vi glæder os til at have dig med!

Alt om nye kurser

I vores nyhedsbrev bliver du hver uge opdateret på nye kurser og nyt indhold på hjemmesiden – så er du altid først til det nye indhold.

Ugens opskrift

Kommer snart. Hver uge vil vi præsentere dig for ugens opskrift. Det er en spændende opskrift som er specielt udvalgt af os – brød, kage eller konditori.

Vi har brug for din hjælp

Indholdet er bedst når det er udvalgt af andre fra bagefællesskabet

Vi tror på at det bedste indhold kommer fra eksperterne i de danske hjem – alle jer der elsker at bage. Du har derfor mulighed for at komme med forslag til både ‘ugens opskrift’ og ‘vis os dit bageudstyr’. Hvis du har et godt bud, så tryk på en af knapperne herunder – så bliver det måske udvalgt til næste uges nyhedsbrev.

Vil du være den der står bag ‘ugens opskrift’?
Hver uge udsender vi en opskrift til alle medlemmer af vores bagefællesskab. Opskriften er nøje udvalgt og skal selvfølgelig have relation til bagning. Du kan indsende din egen opskrift eller en du har prøvet og synes om. Du vil selvfølgelig blive nævnt og få fuld kredit i nyhedsbrevet, hvis det er din opskrift vi udvælger.

Har du et bage setup der kan noget helt specielt?
Hver uge viser vi et køkken eller et ‘bage setup’ frem til alle vores modtagere af nyhedsbrevet. Her har du muligheden for at hjælpe andre med at finde frem til det bedste bageudstyr, ved at fortælle om det du bruger allermest. Hvis du udvælges kontakter vi dig, så du kan fremsende billeder og beskrivelse af dit bage setup.